"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. március 22., hétfő

És a 3. részem is...

Én az a helyzet, hogy ezt a részt szerettem a legjobban csinálni. Rájöttem, hogy én sokkal jobban szeretem, ha nem kell ismételni valamit :) Mármint hímzésügyileg. Mutatni persze nagyon jól mutat ez a sampler, de mégiscsak más volt ezt a hármat csinálni, ami nem teljesen egyforma három motívum volt :)

A negyedikkel persze sehogy sem állok még :-D

5 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek a színeid. Milyen fonallal varrod?

    VálaszTörlés
  2. Azért remélem, szívesen hímzed a többi részét is! :D Gyönyörű! A fonal ugyanaz, amivel anno a madarat hímezted, aminél szintén a fonal tetszett? :D

    VálaszTörlés
  3. Ez egy Caron Waterlilies kézzel festett selyem fonal. Jewels névre hallgat.

    Barbi, nem képzeld nem ugyanaz. Nekem is akkor tűnt fel, mikor az első sor kész volt, hogy ez nekem olyan déjavu. Az egy másik fonal volt, utána elő is vettem, és megnéztem, és tényleg ugyanezek a szinek vannak benne, csak nem ilyen erőteljesek. Először azt hittem, hogy el lett szúrva a neve a fonalnak, hogy véletlen egy ugyanolyat kaptam mikor rendeltem, más néven. De nem! Majd lefotózom őket egymás mellett. Ugyanolyanok, de mégsem :)

    VálaszTörlés
  4. Ja, és Barbi a többit is szerettem hímezni, csak ezt jobban :)

    VálaszTörlés