"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. január 28., csütörtök

Beköszönés

Cicvarek vagyok.
Első keresztszemesemet 6 évesen varrtam (egységcsomag, pici szalvéta, egyik sarkában virágminta). Anyukámnál szerintem még megvan otthon, majd lefotózom, hogy milyen kriksz-krakszokat öltögettem. :-)))

Később nagyon sok kézimunkát kipróbáltam (gobelin, kötés, hímzés, mellette persze sok-sok keresztszemes) - 9 évvel ezelőtt jött a foltvarrás és azóta igen csak háttérbe szorult minden más.

Régóta kacérkodom a gondolattal, hogy újra kellene egy kicsit keresztszemezni, aztán megakadt a szemem a székely szón s egyből lecsaptam itt a dolgokra, hisz akik régebb óta "ismernek" tudják, hogy igen csak érintett vagyok, hisz MrCic egy igazi székely góbé, így 20 éve én szinte hazajárok a Tündérkertbe. :-)
Úgyhogy kellemest a hasznossal, jöjjön a SAL, ilyenben még úgysem vettem részt. :-)

A Tündérkert egy piciny szegletéről most csak egy képet szúrok ide kedvcsinálónak, de ebben a hozzászólásban pár kollázst is találhattok.


2 megjegyzés: