"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. január 26., kedd

Hogy miért választottam ezt a SAL-t?

Sziasztok!
Először is bemutatkozom, mint frissen csatlakozó tag: Judit vagyok, kb 5 éve hímzek kisebb-nagyobb rendszerességgel, most éppen a 3 hónapos kislányom tölti ki a napom legnagyobb részét.

Szóval, barangoltam egy kicsit a neten, és rátaláltam Barbi oldalára, és a SAL-jára. Nagyon megtetszett a minta. Emellett Erdély is a szívem csücske, igaz, még nem jártam ott, de nagyon szeretnék eljutni oda. Gyönyörű a táj, kedvesek, közvetlenek az emberek. Alapesetben is nagyon szeretem a természetet, imádok kirándulni, főleg hegyes-dombos tájakon.

Gondolkodtam, mi legyen a sorsa a hímzésnek: talán banner lesz belőle.Fonalat nem választottam még, de nem sokáig várat magára, várom már a kezdést:)

Judit

1 megjegyzés:

  1. Szinte biztos, hogy banner lesz az enyémből is, bár a terv, nem titok, kettőt szeretnék párhuzamosan varrni. Egy szineset és egyet, amit csak 1 színnel fogok varrni! Ez csak terv, de mi lesz belőle?

    VálaszTörlés