"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. január 28., csütörtök

merész gondolat?

Juditnak megjegyzésben megírtam már, de ide is felteszem:-)))

Szinte biztos, hogy banner lesz az enyémből is, bár a terv, nem titok, kettőt szeretnék párhuzamosan varrni. Egy színeset és egyet, amit csak 1 színnel fogok varrni! Ez csak terv, de mi lesz belőle? Remélem mindkettővel eljutok a vég célig, vagy nem? Nem is vagyok bizonytalan, vagy igen?

4 megjegyzés:

  1. Én is gondolkodtam az egyszínű megoldásban, miszerint hog fehérre varrom az egészet. De talán nem lesz belőle valóság, mert nagyon egyhangúnak találom. Vagy mégsem?:)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem, nem egyhangú egyszínűben sem, legalábbis, remélem, mivel én egy színnel gondoltam. Majd, ha látjuk a mintát, átgondoljuk. Néztem már más sal-okat, ahol egy színnel varrtak, nekem az is tetszet nagyon. Mondjuk a multicolor is jó ötlet...:-)

    VálaszTörlés
  3. Lonci, megértem a "küzdelmedet", én is legszívesebben megvarrnám egy színnel is (vagy multival) és több színnel is.:) Vergődöm rendesen!:D
    Szerintem egyáltalán nem egyhangú az egy színű varrás.

    VálaszTörlés
  4. Olyan aranyosan vívódtok lányok! Pedig olyan egyszerű a dolog: most kihímezitek egy variációban, aztán nálatok a minta és még annyit és olyan színűt hímeztek később, amilyet csak szeretnétek! :)

    VálaszTörlés