"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. február 8., hétfő

Cím, címke, név

Kedveseim!








Többen kérdeztétek, ezért leírom. A bejegyzés címe nem kell, hogy a saját nevetek legyen (persze, ha valaki így szeretné, szíve joga). Alul, a címke (más blogokon: kategóriák név alatt is fut) legyen. De ha valaki elfeledi, én pótolni szoktam. Ez azért jó, mert a széljegyzetben név szerint rá lehet keresni egy-egy hímző bejegyzéseire, munkájának alakulására. Új bejegyzés írásánál a szerkesztőkeret alján látsz egy üres mezőt Bejegyzéscímkék névvel, onnan választhatsz, vagy ha még nem szerepelsz köztük, leírhatod a neved és onnantól a Te címkéd is él (lásd: fenti képek)

Remélem, érhető!
Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Nagyon jó, hogy leírtad pont azon gondolkodtam megkérdezem hogyan is működik a címke, vagy név. Kösz.

    VálaszTörlés
  2. Barbi! Köszi,aranyos vagy!!!!!Este(éjjel) éppen azon gondolkoztam,hogy minek legyen a nevem a bejegyzés címe,amikor lent úgyis megjelenik a nevem.De hogy miért emlékeztünk ketten is valami ilyesmire??????lehet,hogy ez is úgy működött a nagy igyekezetben,mint az,hogy Krisztivel azonos színátmenetessel hímzünk.:))))
    Bár énnekem más színben is nagyon tetszene......A bőség zavara.:))))

    VálaszTörlés