"Kultúráját, művészetét, népművészetét tekintve sokszínű, változatos vidék ez, ahol a különböző népek, népcsoportok egymásra hatásából számtalan maradandó érték született."

2010. február 1., hétfő

Egynyolcad :)

Sziasztok!

Barbi jelentem, meghímeztem az első részt :) Sajnos képem még nincs, hiszen napfényest kértél ;) És hát aki dolgozó nő, sajna hétvégén jut legelőbb természetes fényhez. Úgyhogy majd pótlom :)

 Mégsem jutottam természetes fénynél géphez, szóval ideraktam amit korábban fotóztam


Az anyagom egyébként egy 50 countos vászon, 2x2 szálon hímzek rá, de így is enyhén apróka :) Végülis mint egy 25 countoson 1x1 szálon. A fonalam egyféle lesz, egy Caron Waterlilies fonal, Jewels névre hallgat.

Olyan sokan írtatok már, és csupa érdekeset!
Én nem jártam még Erdélyben, csak a férjem, sokszor. A családjával. Apósom még most is megy időnként. Remélem egyszer én is eljutok!

Én már nem is tudom mióta keresztszemezek. Azt hiszem olyan 2003 elején kezdtem el. Azóta szerelmese vagyok, és fanatikus módon űzöm :) Rengeteg féle stílus tetszik, és alig győzöm őket kipróbálni :)

Hétvégén jövök képpel is!
Addig is jó bökögetést mindenkinek!

Barbi, még azt akartam mondani, hogy ugye majd küldöd a mintát részletekben? Mert én nem találtam meg használható formában a leveledben a teljes mintát, mint ahogy írtad. Szóval én szép, nem vakulós mintát szeretnék, ha szabad :)

És köszönöm a lehetőséget Barbi erre a hímzésre!

Dóra

8 megjegyzés:

  1. Dóra drága! Elküldöm neked ismét a pakkot, de az első részt ha egész oldalasan nyomtatod ki magadnak, igen méretesnek kell lennie. Remélem sikerül!

    VálaszTörlés
  2. Ja, és gratulálok a sebességhez! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon ügyes vagy és gyors! Én még csak próbálkozom a színekkel, a fele már kész volt, de nem tetszik! Elkezdtem egy másikat, az már jobb lett, de ez sem az igazi:-)))Most én is 4 színnel próbálkozom, aztán ami a legszebb lesz (szerintem), majd azt folytatom!

    VálaszTörlés
  4. Dóra, tényleg gyors vagy!:-)) A blogodon sem akarod megmutatni a hétvége előtt, ha nem is napfényes fotó, olyan kíváncsi vagyok!:-))

    VálaszTörlés
  5. Barbi, köszi szépen! És bocsi, hogy félreérthető voltam, én nem arra gondoltam, hogy a mostani nyolcaddal van baj, hiszen azt már meg is hímeztem :) Hanem azt írtad, hogy véletlen elment az összes részlet, én meg nem láttam úgy, hogy értelmesen olvasható formában átjött volna... vagy már nem értek semmit... :) Szóval én csak arra gondoltam, hogy ugye minden nyolcadot elküldessz majd külön külön?

    Lonci, Barbi, Kriszti, köszi szépen :) Hiába no, ha újat kezdek mindig nagyon lelkes vagyok :-D
    Kriszti, megmutathatom a blogomon :) Sokszor csinálok este fotót, hiszen máskor nem nagyon van időm, művészkedni vele sem igazán :) Szóval este lefotózom szívesen!

    Bár asszem rájtötem valami butaságra... na nem Barbi a minátval, hanem a fonalammal van valami, de majd akkor leírom a blogomban...

    VálaszTörlés
  6. Na, ezzel meg úgy vagyok, hogy valakinek ment, valakinek nem. Hát igen, nem mindig úgy csináltam, ahogyan azt elterveztem. A lényeg, hogy az első ott van rendben nálad! :)

    VálaszTörlés
  7. Igy van :) Ez a lényeg :) Meg hogy majd mindet megkapjam :)
    Olyan jó volt hímezni egyébként, olyan kis nyugis esti hímzés. Fáradtan meló után pont jó!

    VálaszTörlés
  8. Hűűű, nagyon kíváncsi vagyok arra az 50ct-ra!:D Én még csak ott tartok, hogy talán (!) megvan a vászon és a szín. Az ezredik variáció a jelenlegi, de már vasárnap óta kitart!;D Illene már nekem is bejelentkeznem ide bejegyzésileg... Majd ha tudok fotózni, megteszem. Addig is kíváncsian várom én is a fázisfotódat!!!

    VálaszTörlés